Taistelumme Eteläpuiston säilymisen puolesta jatkuu ja Sinäkin voit osaltasi olla mukana allekirjoittamalla adressimme.
Adressimme avaamisesta lähtien oli kommentointi (adressit.com-sivustolla) merkittävää. Olemme keränneet niistä osan luettavaksesi. Löydät ne tämän linkin takaa >>

TÄYTÄ VAADITUT KENTÄT JA PAINA LOPUKSI ALLEKIRJOITA ADRESSI -PAINIKETTA.

Adressin luovutus.
Adressi luovutettiin 9.3. 2015 Tampereen pormestarille, kaupunginvaltuuston puheenjohtajalle ja eri valtuustoryhmien puheenjohtajille. Luovutuspäivään menessä allekirjoittaneita oli yli 3100. Adressi ja oheismateriaali toimitettiin kaupunginvaltuutetuille myös sähköisesti tilaisuuden jälkeen. Lisää >>
Kulttuuriväen vetoomus.
Samalla päättäjille annettiin tamperelaisen kulttuuriväen vetoomus, jota olivat luovuttamassa mm. Arto Seppälä, Sirkku Peltola ja Alexandra Salmela, näyttelijä Eila Roine, psykologi Kirsi Salonen, emeritusprofessorit Yrjö Varpio ja Jorma Sipilä, sekä toimittajat Hannu Vilpponen, Hannu Hyttinen ja Maila-Katriina Tuominen.
Lisää >>

Adressin luovutus 9.3.2015 Tampereen kaupungin virastotalolla

Adressin luovutustilaisuus oli hyvähenkinen hetki virastotalon valtuustosalin aulassa. Arkkitehti Otto Siippaisen pitämä luovutuspuhe aloitti tilaisuuden ja sen aikana vastaanottajien keskuudessa näkyi useita myönteisiä nyökkäyksia siinä esittettyihin kohtiin. Vastauspuheenvuoron aloittivat pormestari Anna-Kaisa Ikonen ja valtuuston puheenjohtaja Sanna Marin. Heti perään lyhyen vastauspuheenvuoron käyttivät myös muut valtuustoryhmien edustajat.
Yhteenvetona voitaneen todeta, että asiaamme ymmärrettiin kaikissa puolueissa, mutta nähtäväksi sitten jää löytyykö sitä todellista halua ryhtyä myös tekoihin. 
 Pro Eteläpuisto –liike vaatii, että Eteläpuiston ja sen lähialueiden täydennysrakentaminen tehdään järkevästi, ja että päätöksienteko valmisteluineen on läpinäkyvää ja demokraattista. 
Uudet rakennukset on sijoitettava nykyisen ruutukaava-alueen sisälle ilman massiivista rakentamista, ja Eteläpuiston varsinainen puistoalue on säilytettävä ja siitä on kehitettävä kaupunkipuisto.